Pagina's

donderdag 8 oktober 2015

Daverende Doobadoo Dag - Zaterdag 10 oktober

Aanstaande zaterdag is het weer zover en wordt er weer een gezellige Daverende Dutch Doobadoo dag gehouden bij HobbyVision in Rijssen.

De voorbereidingen zijn nog in volle gang, deze week nog even de puntjes op de i zetten zodat het zaterdag weer een gezellig feestje gaat worden. Heb je zaterdag nog niks te doen? En lijkt het je leuk om dit mee te maken? Meld je dan nog snel aan, er zijn nog een paar plekjes beschikbaar:
Deze dag is compleet verzorgd. Je hoeft enkel zelf wat basismaterialen mee te nemen zoals een schaar, liniaal, etc. (materialenlijst sturen wij per email naar je toe)

Wat ga je zoal maken?

Je gaat in ieder geval een leuk Mixed Media project maken. De basis is van MDF, daarop ga je werken met de zwarte gesso van Dutch Doboadoo, de structuurpasta, het sofboard art, de mask stencils. Dit ga je op kleur brengen met de  Metallic PanPastels.

Verder ga je ook aan de slag met de nieuwste Box Art mal "Treatbox". Hiervan ga je een leuk winters doosje maken met de Winter Memories lijn van Studio Light.
Op dit project ga je werken met o.a. de Kraft labels van Dutch Doobadoo en de Cardboard Art figuurtjes.

Verder kan je bij Yvonne van de Berg en Saskia Smits aanschuiven voor een hele andere workshop. Hier ga je werken met o.a. de Mask stencils & PanPastels.
Hier een Sneak:


En ook ga je nog aan de slag met de allernieuwste Shape Art mal Kerstbel. Janet Blaauw heeft hier een apart model kaart van gemaakt. Hoe hij precies wordt? Dat blijft nog even een verrassing tot zaterdag.Er zijn nog 4 plekjes en dan zitten we echt helemaal bomvol. 
Wie weet tot zaterdag.

Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten