Pagina's

woensdag 28 oktober 2015

Efteling

Hoi dames,

Ik ben altijd al gek op het maken van shadow boxen. Een groot nadeel vond ik altijd de hele hoge prijs van de shadow boxen van Amerikaanse merken. Dus heb ik er samen met Dutch Doobadoo een betaalbare versie van gemaakt. De box is 28 x 28 cm en heeft een leuke vakverdeling.


Ik heb de shadow box eerst zwart geverfd met gesso. Vervolgens heb ik achter de vakjes zwart wit foto's van Noor in de Efteling geplakt. In de andere vakjes zit papier met houtstructuur uit het Noor! Design papierblok Rustic Wood. 


Het is leuk om in een shadow box ook wat goodies te verwerken zoals bijvoorbeeld deze button van de Efteling. Verder heb ik natuurlijke materialen, parels en rolroosjes gebruikt. Ook metalen voorwerpen zoals de fiets kun je eerst zwart maken met gesso en daarna een kleurtje geven met Inka Gold. Geef de lijst een kleurtje door hier zilveren Inka Gold op te smeren. Hierdoor krijg je een beetje een oude look.


De teksten komen uit het Noor! Design blok Rustic Wood. (zie onderaan dit blogbericht) Hierin zitten ook al kant en klare teksten en ook losse letters. Ook de tekst EFTELING is hiermee gemaakt. De randjes heb ik wat ruw gemaakt met een paper distresser en vervolgens beinkt. 


Het was een feestje om deze shadow box te maken. 
Ik wens iedereen nog een fijne avond en tot de volgende keer maar weer!

 

1 opmerking: