Pagina's

donderdag 15 oktober 2015

Dutch Doobadoo bloghop - MDF Huisjes

Zoals je gewend bent bij Dutch Doobadoo is er elke maand een "uitgelicht" waarin we een bepaald product nemen en hier met het gehele Dutch Doobadoo team een creatie mee maken.


Het leek ons wel eens leuk om iedereen te laten zien wat je allemaal voor leuks kan met deze MDF huisjes. Even wat anders dan standaard en het kan spooky of...

Omdat het hele team zo ijverig is geweest met het maken van de mooiste creaties hebben we er een bloghop van gemaakt! En zoals jullie van ons gewend zijn kun je er een leuk pakketje Dutch Doobadoo producten mee winnen dus doe gezellig mee. Wat moet je doen?
 • Ga tussen 15 oktober t/m 18 oktober 2015 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter
 • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter.

Hier alvast wat kleine sneekjes van de projectjes die gemaakt zijn. Hop dus langs de blogs van alle meiden om meer te zien!

Monique

460.440.180 Dutch Doobadoo MDF Huizen:Heel veel plezier bij het hoppen!22 opmerkingen:

 1. Ik hop gezellig mee...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik kan bij Raffaela de uitvoering niet zien....en die lijkt me nu juist helemaal te gek met Halloween (mijn favoriete thema)....ik heb dus bij iedereen een kijkje genomen en hoop die van Raffaela ook snel te kunnen zien in vol ornaat! Zelf had ik de huisjes ook al in halloweenstijl gemaakt met veelvuldig gebruik van de DDBD sjablonen en paper arts! Ik zeg altijd DDBD I love you!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke creaties heb ik gezien alleen bij Raffaela zag ik niets maar komt misschien nog was benieuwd naar de hare . groetjes gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende creaties zag ik vooebij komen, stuk voor stuk heel erg mooi, toppertjes, alleen bij Raffaela kon ik nog niets ontdekken....

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige creaties zijn er gemaakt. Heel leuk om te zien dat je zoveel veschillende creaties met 1 product kunt maken.
  Ik kan de creatie van Raffaela helaas niet bekijken.
  Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik kan de creatie van Raff ook niet bekijken maar heb deze gezien in het echt ze had hem bij zich in jolandas winkel
  ieder van jullie geeft er een eigen draai aan
  zooooo leuk
  dank jullie wel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Complimenten alemaal ik zie zoveel mooie en ook heel verschillende tafereeltjes. Super.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan de creaties van Raff ook niet zien. Maar ik zie hier op de pagina dat het prachtig geworden is. Jullie hebben weer geweldige dingen gemaakt!!!
  Gr Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Enorm genoten van al deze creaties ......alleen jammer dat als je naar raffaela hopt niet bij haar creatie komt maar dat zal vast en zeker opgelost worden. Mijn complimenten aan jullie allemaal.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De spooky creatie van Raff is jammer genoeg niet te zien. Had die graag beter willen zien, lijkt mij heel gaaf namelijk. Gezellig naar de andere gehoopt en hele leuke, mooie, gave creaties gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige creaties allemaal ... zo verschillend maar echt allemaal super mooi ... De creatie van Raf kan ik niet zien ... alleen het kleine stukje op het blog hier ...
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het waren weer prachtige creaties die jullie gemaakt hebben ..allemaal heel verschillend maar allemaal super. Jammer dat de creatie van Raffeala niet helemaal te zien was maar ook dat zal wel een hele mooie zijn ...kon alleen maar het kleine stukje hier op het blog zien.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super mooie huisjes heeft iedereen gemaakt en zoals ik lees in de berichtjes hier boven ben ik niet de enige die het bericht van Raffaela niet kan zien. Jammer. Maar we hebben nog een paar dagen, dus later nog maar eens proberen. Het was in ieder geval weer erg leuk om de verschillende sferen te zien.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Supermooi, hoe verschillend ze ook zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk om te zien wat je allemaal van de huisje kunt maken, die van Raff wachten we nog af.

  Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie creaties. Incl de sneak van raff, jammer dat je die niet helemaal kunt bekijken. Maar stuk voor stuk mooie huisjes! I ❤ it! Groetjes esther

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ben nog eens terug gegaan naar de pagina van Raffaela, maar helaas niets...
  Maar leuk al die huisjes, knus en gezellig!!! Daar valt wel weer een warm sfeertje van te maken...:-)
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 18. elk op zijn manier prachtige huisjes ..
  Die van Raf. stond nog niet op haar site, dus genoten van de sneak....

  grtjs
  Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een prachtige bloghop hebben jullie er weer van gemaakt, dat is elke keer weer heel veel inspiratie opsnuiven. Rafaela was nog niet in de lucht dus daar houd ik het mawr even bij de sneak peek. En die ziet er al prachtig uit.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Fantastic blog hop! Love love love all the projects DT made! Great job Ladies! Thank you for this blog hop, it was a candy for my eyes and heart. Hugs to all from Croatia. :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. gelukkig Raffaela is er nu ook op te zien....een SUPER creatie, helemaal mijn ding en dat heb ik haar ook gemeld! LEUKE bloghop is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi allemaal ,
  Ik heb weer genoten van deze uitgelicht Bloghopronde .
  Allemaal geweldige creaties en veel leuke ideeen gezien.
  Toppertjes zijn jullie.
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen