Pagina's

vrijdag 9 oktober 2015

Hip Hip Hooray

Hoi allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien die ik voor mijn oma heb gemaakt. Mijn oma werd 18 augustus 80 jaar en dan moet er een hele mooie kaart komen. Ik heb de Dutch Doobadoo Shape Art Teardrop  gebruikt voor de vorm van de kaart.


Om een kleinere vorm uit de shape te tekenen en te knippen heb ik een lichter design papier  gebruikt de randen wat distresst en op de kaart met lijm geplakt. Daarboven op een iets kleinere vorm ook uit de zelfde Teardrop shape getekend en geknipt uit een paarse vel.


Ik heb voor het gaas een paarse bad spons uit elkaar getrokken ,dit is zo grappig spul je kan dit ook laten smelten met bijvoorbeeld een mixed media project. Een hart gestanst uit een Noor design stans ,deze iets schuin boven op de kaart geplakt. Voor dat ik projectlife kaartje op de kaart had geplakt heb ik eerst de datum, maand en jaar gestempeld van mijn oma's verjaardag , ik vond dit wel speciaal staan.


Met de Dutch Stencil Art Cijfers de tachtig gemaakt in twee verschillende kleuren design papier. Er naast een vlinder gestanst die ook bij de hart stans hoort van Noor Design.


Verder hier en daar wat mooie bloemen in de kleuren van de kaart met de ijzeren steeltjes in een krulletje gedraaid. En natuurlijk hier en daar wat stickles stardust voor de extra glitters.
Mijn oma was er heel blij mee ze vond de kleuren ook erg mooi .

470.455.003 Dutch Stencil Art Cijfers

Tot de volgende keer,
XX 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten