Pagina's

zaterdag 19 september 2015

Pocket Letter Autumn

Vandaag wil ik jullie deze Pocket Letter laten zien met het thema herfst. Want nog even en begint de herfst weer. Het idee van lekker wandelen in de bossen met de jongens en kastanjes en eikeltjes zoeken is altijd weer erg leuk.

Ik heb deze keer een Pocket Letter gemaakt. Het is de eerste die ik maak en ik kan je zeggen...Weer een verslaving er bij. Hoe erg is dat, maar het leuke is dat je de materialen die je al hebt van Dutch Doobadoo er perfect bij kunt gebruiken dus dat is dan weer mooi meegnomen. 


Voor de Pocket Letter te maken heb je een 9 vaks plastic hoes nodig. Hier doe je 9 ATC kaartjes in die je versiert naar keuze. Ook op de hoes kun je verschillende dingen plakken en er zo een mooi geheel van maken.


De mallen en stempels van Noor! kun je hier dus perfect bij gebruiken zoals je ziet. Ook de Paper Art en Softboard Art van Dutch Doobadoo mogen niet ontbreken. Ik vind het er een perfecte aanvulling bij.


De duifjes uit de serie "Just Married" passen ook bij het thema Autumn. Ik de rode bloemen op de takjes geplakt zo kijkt het weer een beetje anders.


De paddestoel is een Shape Art mal van Dutch Doobadoo. Deze heb ik getekend en geknipt uit het 30,5 x 30,5 cm papierblok "Tough Textures". De paddestoel rand is van Noor! net als de grasrand. Ook deze heb ik opgebouwd uit verschillende kleuren.


Ik hoop dat jullie de Pocket Letter leuk vinden ? Mocht je ook eens een Pocket Letter willen maken en deze willen swappen of idee├źn op doen. Word dan lid van Onze Noor! Design Pocket Letter groep.


Ik hoop dat jullie de Pocket Letter leuk vinden en tot de volgende keer!


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo ; Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
2 opmerkingen:

  1. Schitterend, mooie kleurtjes!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hartstikke leuk! Ik hou het voorlopig bij het bewonderen van pocket letters van anderen...

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen