Pagina's

vrijdag 25 september 2015

Gefeliciteerd

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik  een verjaardagskaart voor jullie. Mijn oudste zoon Robin werd in augustus alweer 13 jaar. Tjonge, wat gaat de tijd toch snel. Ik kan me als de dag van gisteren herinneren dat hij geboren werd..... Tja, en voor zo'n kanjer moet je toch een kaartje maken!


En hoe gaaf is de Shape Art Shield hiervoor te gebruiken. Echt een stoere mal!  De grootste maat heb ik uit zwart papicolor geknipt en een maatje kleiner uit wit papicolor. Nog een maatje kleiner uit designpapier van Noor! Design At the Movies.

470.713.119 Shape Art Schild

De cirkel met de stempel van Mo Manning heb ik gemaakt met de Shape Art Cirkel. Net als de zwarte cirkel die een maatje groter is. Echt een hele gave mal, die ik graag gebruik.  Verder heb ik nog Noor! Design mallen gebruikt die ik ook uit het designpapier gestanst heb.

 472.309.010 Cardboard Art A5 Balloons

Tja, bij een feestje horen natuurlijk ballonnen. Bij Dutch Doobadoo hebben we hier die leuke Cardboard ballonnen voor. Bij de grootste ballon heb ik het buitenste witte papiertje eraf gehaald. Dan komt het ribbelkarton tevoorschijn. Randjes bruin gemaakt en een touwtje eronder, en de ballonnen zijn klaar om opgeplakt te worden.


En kijk eens hoe stoer de Paper Art Stars zijn op een jongenskaart. Ik heb ze gewoon wit gelaten.

472.948.005 Laser Paper Art A5 wit Stars

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En heb je vragen? Stel ze gerust hoor!
Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)2 opmerkingen:

  1. Stoer zo'n schildje!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke kaart, de mal komt zeker op mijn wensenlijstje.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen