Pagina's

zondag 6 september 2015

Let your smile change the world

Vandaag laat ik jullie nog weer een kaartje waarbij ik de Shape Art mal Cirkels voor heb gebruikt. De mal heb ik nagetekend op Kraft Cardstock en daarna netjes uitgeknipt. De randen heb ik ruw gemaakt met de Paper Distresser en daarna voorzien van wat Crackle Paint.


Het papier wat ik voor deze kaart heb gebruikt is de prachtige La Provence lijn van Studio Light. Ook de tekstlabel komt uit deze serie.


Op het tekst vel heb ik nog 2 kleine Paper Art vlinders geplakt. Ook zie je de blauwe randmal 6002/0362 van Noor! Design, dit blijft toch een ontzettend mooie rand om te verwerken.


Achter de bloementoef heb ik de hartjesmal 6002/ 0417 uit de Sending Love collectie van Noor! Design verwerkt. De blaadjes zijn gemaakt met de Trailing Ivy stans van Creative Expressions.


Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking:

  1. Prachtige kaart! De La Provence lijn zie ik veel voorbijkomen op de verschillende blogs, erg mooi.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen