Pagina's

donderdag 24 september 2015

Gefeliciteerd

Hoi allemaal,

De september collectie van Dutch Doobadoo is weer super, een jongens mannen lijn, ik vind dit geweldig. Ik zag het Shape Art Schild  en ben meteen begonnen voor Jasper die 5 is geworden 20 augustus.


Als eerste heb ik uit wit cardstock de grootste shape overgetrokken, wel dubbel dus je mist eigenlijk de punt dan kan de kaart open en dicht. Met een stuk design papier, kan je het grootste stuk weer over trekken en uitknippen en zo op de kaart plakken nu zie je de punt wel.


Ik heb een aantal lagen gemaakt en op elkaar geplakt. De kaart kan niet staan op de punt maar als je de achterkant iets omvouwt zoals de foto onder dan blijft die staan.


Het afdrukje Lil rocker luka van LaLa Landcraft in H2O gekleurd, ook in de shape vorm  overgetrokken en uitgeknipt , onder het afdrukje heb ik wat zwart tule geplakt. De Cardboard Art A5 Stars geschilderd met de kleur goud van H2O verf.


Zo heb je weer een stoere leuke jongens kaart.
XX Christa


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


1 opmerking: