Pagina's

maandag 7 september 2015

Keep room in your Heart

Voor deze art journalpagina heb ik mijn Pan Pastels en acrylverf weer eens te voorschijn gehaald. Ik heb eerst de Dutch Doobadoo structuurpasta gebruikt met de leuke spiderwebmask. Na het drogen een laag acrylverf met glazingmedium aangebracht. Na even in laten drogen deze laag uitgewreven en bewerkt met Pan Pastels. Daarna de pagina afgemaakt met de leuke stempels van Paper Artsy, ingekleurd met Copic Markers. 


Hier een close up van het leuke spiderwebmask met de Dutch Doobadoo structuurpasta. 


Het is altijd jammer dat je metallic verf en Pan Pastel niet goed kunt zien op de foto. Je ziet nog wel een lichte glinstering, maar in het echt is het natuurlijk veel mooier en warmer om te zien. 


Het spiderwebmask is erg leuk voor herfsttaferelen , sprookjesachtige sfeertjes of halloween. Eigenlijk is een spinnenweb altijd leuk (behalve in het donker als je er met je gezicht inloopt LOL). Ik vind het spinnenweb met structuurpasta er ook erg mooi uitzien, doordat je er een diepte mee kan creĆ«ren. De paddenstoelen, bloemen en rups komen van een stempelset van Paper Artsy (Jofy) en zijn ingekleurd met Copic Markers. De spreuk is afkomstig uit een stickersetje (small talk) van Tim Holtz. 

groetjes

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking: