Pagina's

woensdag 30 september 2015

Goodbye Summer, Hello Autumn

Hallo allemaal,

Op dit moment is het nog zomer, maar nog even en dan kondigt de herfst zich al weer aan. Ik vind deze tijd van het jaar ook altijd weer mooi. De kleuren in de natuur zijn dan geweldig. En ook bij Dutch Doobadoo wordt aan de herfst gedacht. Er zijn weer prachtige artikelen uitgekomen met het thema Herfst.


Voor de basis van deze herfstkaart, heb ik de nieuwe Shape Art Teardrop gebruikt. Wat een gaaf model weer zeg! Ik ben en blijf een grote fan van de Shape Art. Zo leuk en je hebt nooit elke keer een kaart in hetzelfde model.


De grootste maat heb ik overgenomen uit wit cardstock, een maatje kleiner uit kraft papier en nog een maatje kleiner uit herfst designpapier van Noor! Design. Wil je weten hoe je een Shape Art moet gebruiken? Kijk dan even op ons blog. Daar staat een link naar de youtube filmpjes waarin Janet dit allemaal uitgelegt.


Bovenop de kaart heb ik de Shape Art Paddestoel geplakt. De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. Dan heb ik de hoed van de paddestoel nog overgenomen uit lichtgeel cardstock en een maatje kleiner uit donkerrood papicolor.


De stippen heb ik gemaakt met de Mask Art Bubbles. Die heb ik op het donkerrode papier gelegd en dan ingesmeerd met de Dutch Doobadoo Structuurpasta. De stempel van Mo Manning heb ik ingekleurd met Sennelier. En achter de stempel de paddestoelenmal van Noor! Design.


En zijn deze hertjes niet lief? Ze komen uit de de Kraft Art Forest Animals.


De stekst (komt uit een herfst stempelset van Noor! Design) heb ik gestempeld op een blauwe ronde mal van Noor! Design. Daarop heb ik ook nog een blaadje en eikeltje geplakt. Deze komen uit de Paper Art Herfst.


Linksboven heb ik een herfstbloementoef geplakt. Met daarin nog Paper Art blaadjes een blaadje uit de Paper Art Hefst. En hoe gaaf is het spinneweb. Die komt uit de Paper Art Black Spider. Ik heb 'm half op de paddestoel geplakt.


Aan de linkerkant nog de vlinderrandmal geplakt.  Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen? Stel ze gerust hoor.Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!
Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen: