Pagina's

zondag 13 september 2015

Kerst Groetjes

Hoi allemaal 

Ik ben alweer toch stiekem druk met de kerstkaartjes, jullie ook? Vandaag voor jullie een kaartje met de Dutch Doobadoo Shape Art Square mal. Want deze zijn ideaal om voor je kerstkaarten te gebruiken.

 Als eerst heb ik een enkele kaart gemaakt uit wit cardstock met een Dutch Doobadoo Shape Art Square mal. De witte kaart de randen met inkt bewerkt.


Het hout papier een slag kleiner uit de Shape Art Square mal.  gehaald en ook hier de randen beïnkt, deze plak je op de witte kaart.


Ik heb daarna nog een kleinere vorm uit de Shape Art Square mal.gehaald het papier met blauw rode streepjes, bij deze ook beïnkt en op het hout papier geplakt.


Een blauwe strook in het midden van de kaart geplakt en daarover heen een stuk blauw kant plastic , zo grappig spul. Ik heb een ovaal gestanst van een Normaal uit wat kraft gekleurd papier. Verder wat andere kerst stansjes gebruikt en bewerkt op de kaart.


Het afdrukje is er een van LaLa-Land  ik heb weer is met H2O gekleurd moest wel erg wennen, maar geeft zo leuk glim effect aan het afdrukje. Het afdrukje heb ik met 3Dkit op het ovaal geplakt voor iets meer diepte in de kaart. 

Tot de volgende keer 
XX


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


3 opmerkingen:

  1. Geweldig gedaan ziet er fantasties mooi uit.

    groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf kaartje hoor! En ja, ik probeer langzaamaan ook een beetje in the kerstmood te raken. Zie zoveel leuks voorbijkomen, dat helpt wel.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen