Pagina's

maandag 21 september 2015

Friendship

Hallo allemaal,

Mannenkaarten vind ik zelf één van de moeilijkste kaarten om te maken. Maar gelukkig maakt de nieuwe Card Art Stropdas dit een stuk makkelijker!


De basis heb ik overgenomen uit zwart papicolor. Daarna het binnengedeelte uit wit papicolor.


Op het witte papier heb ik de Mask Art Mister gelegd. Die heb ik weer ingekleurd met verschillende kleurtjes PanPastel.


En ja, dan mag de Cardboard Art Mustaches natuurlijk niet ontbreken. Ik heb van het strikje het buitenste witte papiertje eraf gehaald. De rand heb ik bruin gemaakt met distress inkt.


Kennen jullie de Paper Art Black Mustaches? De hoed, bril en snor moesten er gewoon bij!


De tekst komt uit de Label Art. Heel erg handig zijn ze. Kant-en-klare labels met teksten, die je gelijk op kunt plakken. Er is ook een label met Nederlandse teksten en een speciale Kerst Label Art.

470.713.585 Dutch Doobadoo Dutch Card Art Stropdas    470.715.043 Mask Art A5 Boys Only   472.950.002 Laser Paper Art A5 black Mustaches

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen? Stel ze gerust hoor!
Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen:

  1. Stoer!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt hem leuk gemaakt, de stropdas is smal, het valt niet mee om daar een geschikt plaatje daarvoor te vinden, ik heb er een snoesje op verwerkt maar hij is wel erg leuk voor een mannencadeau, groetjes Frosien

    BeantwoordenVerwijderen