Pagina's

vrijdag 6 januari 2023

You mean the world to me


De nieuwe Valentijn collectie van Dutch Doobadoo ligt in de winkel. En wat is die weer gaaf! In de collectie zit de toffe Shape Art Joyce. Met deze Shape Art ben ik aan de slag gegaan en heb dit kaartje ermee gemaakt.


Ik ben begonnen door de basis over te nemen uit zwart cardstock. Daarna heb ik een maatje kleiner uit wit cardstock genomen en nog een maatje kleiner uit designpapier  van Bella Lulu Ik ook van jou van.

Shape Art Joyce
470.784.197

Shape art joyceIk ben helemaal verliefd op het vliegtuigje van CraftLab. Die heb ik uit het designpapier Ik ook van jou gestanst. Bij Valentijn hoort natuurlijk een verliefde gnome. Deze komt uit een knipvel dat ik gekregen heb bij een bestelling van Noor & Zo. De verliefde gnome is helemaal in de wolken haha, dus achter het vliegtuigje heb ik nog 2 wolkjes geplakt. 


Onderaan de kaart heb ik een wolkenrand gemaakt met een wolken borderstans. Om een beetje diepte in de kaart te krijgen, heb ik de voorste rand met wolken met 3D foam opgeplakt. Zo komt deze iets naar voren. De rand van de wolken heb ik blauw gemaakt met Distress inkt Tumbled Glass. De tekst heb ik gestempeld op een banner die ik gestanst heb uit het designpapier. De banner heb ik ook weer met 3D foam opgeplakt.
Dan nog een keer de hele kaart. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs,


1 opmerking: