Pagina's

zondag 8 januari 2023

VoorjaarskriebelsMet de Lentecollectie kun je je alvast lekker voorbereiden op het voorjaar en heb een klein tafereeltje gemaakt met de build up "gardening gnomes" en de zak met verse aarde. Deze zijn toch weer zoooo leuk! De mannelijke gnome heb ik achter de zak uit laten komen en een bloembolletje in zijn handen om alvast te gaan planten.


De zak is uitgeknipt uit kraft karton, nadat het eerst is omgetrokken. Daarop ook weer kraft delen erop geplakt, maar nu extra bewerkt met bruine inkt. In het midden van de zak heb ik een shaker gemaakt met daarin matchend schudmateriaal en een tekst met een voorjaarsquote.

470.784.196


Hij is even aan het uitrusten en heeft zijn schepje even in de aarde gezet, deze kreeg hij er nog eens bij de aarde er gratis bij! Ik heb met een hobbymesje een sneetje gemaakt, zodat het schepje erin geschoven kon worden en aan de achterkant nog even vastgeplakt aan de zak met aarde.

470.784.191

Het tafereel is aangekleed met zijn hark, een vrolijke tuinhandschoen en natuurlijk de regenlaarzen om lekker in de aarde te banjeren.


Met een witte en zwarte fineliner zijn accentjes aangebracht, zoals te zien is op de zak, in de aarde en op de grote grnome. Oh, kijk eens! De eerste tulpjes zijn al geplukt door zijn kleine helpertjes. Wat heerlijk een beetje Lente weer in huis!


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,

1 opmerking: