Pagina's

donderdag 26 januari 2023

Winter Elfje


Met de wintercollectie van Dutch Doobadoo kun je helemaal los gaan in het maken van je creaties. Hier in dit blogbericht kun je zien wat ik heb onder andere heb gemaakt met Card art I Love Winter en het Build Up elfje.


De basis is overgetrokken op wit smooth cardstock en heb daarop de letters verhoogd opgeplakt. Het designpapier van de letters zijn uit de Craftykit Sinterklaas geknipt en voorzien van een randje sneeuw met foamballclay .

 
470.784.177                                                         473.005.035De winterscene op het hartje komt uit dezelfde genoemde Crafty Kit. De lampjes die het elfje probeert op te hangen zijn van Marianne Design en kun je zelf de kleurtjes bepalen.


De schattige diertjes zijn uitdrukbaar uit de Crafty Kit Winterfeestje. Zie het vogeltje op mijn creatie. Het gezichtje van het elfje heb ik wat opgepimpt met wimpertjes, accentje rond het mondje en wat blush op de wangetjes met sproetjes. Haar haar, schoentjes, mouwtje, gesp en mutsje is uit glitterpapier geknipt.

   
470.784.181                                                473.005.034Ik word zelf helemaal blij in deze tinten blauw, gewoon super voor je winterse taferelen.

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,


 

1 opmerking: