Pagina's

maandag 23 januari 2023

Schatkist

  


Hallo allemaal,

Deze cardart schatkist van Dutch Doobadoo is toch weer helemaal te gek!


Deze cardart heb ik eerst uit ivoor cardstock getekend en de binnenkant van de kist met donkerbruin en daarna de plankjes van craft. 


Het "goud" heb ik uit goud cardstock geknipt.


470.713.788

Ik heb hier de build up "berenjacht" bij gebruikt. Dit is de allereerste build up die uitkwam en wat blijft hij leuk! Dit keer heb ik de beer zijn been geamputeerd, zijn hand verbrijzeld, hem naar een tattooshop gestuurd en hem een gevecht ingestuurd zodat hij een litteken opliep. Zo lijkt hij een beetje op een piratenbeer. De zakdoek op zijn kop heb ik ook zelf getekend.


470.713.801

Het ooglapje heb ik gemaakt van de bril van het build up stencil "bear summer". Deze poot heb ik ook gebruikt en afgeknipt en er een houten poot aangetekend. (Deze heb ik zelf getekend, net als de haak waar ook de zelfgemaakte bierpul aanhangt).

Op het goud van de kist heb ik met een pearl pen wit wat parelkettingen gemaakt en bij de gouden muntjes heb ik de gouden pearl pen gebruikt.


870.715.146 pearl pen wit


870.003.100 pearl pen goud

De kaart heb ik daarna in zijn geheel op een ivoor cardstock gelegd en er een randje langsgeknipt, zodat de achterkant netjes afgewerkt is. Ik heb met een zwarte fineliner en met een witte gellpen nog wat streepjes her en der gezet om het één en ander te accentueren.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart en wens je nog een hele fijne dag verder.


groetjes,

2 opmerkingen: