Pagina's

zaterdag 7 januari 2023

Magical moments


Een tijdje terug liet ik hier al een keer een mini album zien dat ik gemaakt had.In dit album zit nog een pagina die ik nog niet heb laten zien.


Deze pagina is gemaakt op aquarelpapier. Met structuurpasta heb ik eerst deSlimline mask Cracked patterns van Dutch Doobadoo (470.715.822) op dit papier gebruikt.


Toen de structuurpasta droog was heb ik hier overheen brushopoeder gestrooid en dit poeder hierna nat gemaakt. Op deze pagina heb ik verder nog een restant yupo papier met alcoholinkt geplakt. Je ziet een stukje verbandgaas dat zwart geschilderd is. Dit heb ik met de naaimachine vastgemaakt. De begin- en eindstukjes van de draad heb ik gewoon laten hangen. Dit geeft bij deze pagina een leuk effect. Achter het yupo papier komt nog wat sisaltouw tevoorschijn.


De sticker met de tekst 'magical moments' komt uit deze set (491.200.005). De kleine tandwieltjes die ik gebruikt heb, heb ik met een dikke zwarte stift gekleurd en komen uit het vel greyboard Clocks (492.006.003).


Dit is geen ingewikkelde pagina om te maken, maar de combinatie van het donkere brusho poeder op de structuurpasta met de heldere kleuren van de alcoholinkt op het yupo papier spreken me erg aan. En het laat weer eens zien dat het de moeite waard is om de kleine restjes (yupo)papier te bewaren.

Tot een volgende keer

groeten Hanny

1 opmerking: