Pagina's

zondag 6 februari 2022

Sleetje Rijden

 



Hallo allemaal,

Er is weer zo een te gekke collectie uit! 


Deze card art winter sign is er eentje van.


470.784.082

Het signboard heb ik uit donkerbruin cardstock overgetrokken en het middelste deel uit craft. De randjes het ik beïnkt en op de wijzers heb ik met een wood grainer een houtnerf gemaakt met distress ink vintage photo. De tekst op de borden zijn van een clearstamp van Marianne Design PL1517.


470.713.836

Ach en natuurlijk moet hier weer een build up figuur bij. Dit keer de build up aap. Deze kan je lekker in allerlei gekke standen maken. Dit keer hangt hij dus aan het signboard. De poten heb ik verlengt en sjaal en muts zelf getekend.


Er wordt wel eens gevraagd hoe ik de gezichtjes of mutsjes en dergelijke maak. Deze teken ik zelf. En ook ik moet vaak genoeg gummen om het naar mijn zin te krijgen. 


470.784.081

Met deze leuke nieuwe mask art Hills kan je heuvels of water maken. Dus aan de onderkant van de kaart heb ik sneeuwheuvels gemaakt en aan de bovenkant van de kaart heb ik de wolken gemaakt met de mask art clouds.


470.784.073

Zo fijn dat je die maskstencils oneindig kan gebruiken. Met een zwarte fineliner en een witte gelpen heb ik wat strepen op de kaart gezet om wat dingen extra te accentueren.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart en wens jullie nog een fijne dag toe.

groetjes,

 

4 opmerkingen:

  1. Geweldig is deze build-up aap met de nieuwe wegwijzer! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemiddag Christa,
    Een super leuke creatie is het geworden.
    Mag ik vragen wat de afmeting van je kaart is geworden? Want beide mallen zijn vrij groot dacht is.

    BeantwoordenVerwijderen