Pagina's

zaterdag 5 februari 2022

Baby

  


Hallo allemaal,

Dit raam is een nieuwe slimline mal van Dutch Doobadoo. 


Ik heb deze samen met de build up Koala en de baby blocks gebruikt.


slimline art raam 470.784.069

Dit stencil heb ik op kraft nagetekend en uitgeknipt. Daarna heb ik de middelste zwarte blokken erop geplakt en daarna pas het middelste eruit gesneden. Dit is wel iets dikker dan, maar wel de meest simpele manier om dit te doen omdat ik de achterkant wit wilde hebben. Achter het raam heb ik een stukje mica geplakt. Daarna heb ik de build up koala gemaakt en hem zo gemaakt dat hij door het raam kijkt.



 build up koala 470.713.837

Wat is het toch een leukerd! De oogjes heb ik met een ponsje gemaakt, dit gaat iets makkelijker en het mondje heb ik iets anders gemaakt. Ik heb daarna de omtrek van de mal van het raam uit wit cardstock getekend uit wit cardstock en met lichtblauwe inkt de randen bewerkt iets naar binnen toe en achter het raam en koala geplakt. Daarna heb ik de mal baby blocks overgetrokken uit wit cardstock.



card art baby blocks 470.784.047

De letters heb ik van dezelfde kleur gemaakt als waar de koala van gemaakt is, zodat deze kleuren weer terug komen. Met een stempel van Joy 6410/0526, een zwarte fineliner en witte pigmentpen heb ik het geheel afgemaakt.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart en wens jullie nog een hele fijne dag toe.

groetjes,



1 opmerking:

  1. wat een leuke babykaart!, gemaakt achter het raam van deze slimline mal!
    bedankt voor de inspiratie!!!
    groetjes Tine

    BeantwoordenVerwijderen