Pagina's

woensdag 2 februari 2022

Liefde

 






Hallo allemaal,

Hebben jullie deze leuke nieuwe Dutch Doobadoo mal van de exploding box al gezien? 

Ik heb er een doosje vol liefde van gemaakt.

Dutch Doobadoo exploding box 470 784 072

Ik heb voor de basis van het doosje 2 kleuren cardstock gebruikt, roze en zwart. Dit zijkanten heb ik bekleed met het mooie designpapier van Echo Park Happy Valentine. 

Dit is een nieuwe lijn en ik vind deze zelf echt superleuk! Helemaal mijn kleurtjes.

Op de bovenkant van de deksel heb ik een grote roze strik gemaakt, die vast zit aan een labeltje wat ik gemaakt heb met een stans van Studio Light. Op dat labeltje heb ik een hartje geplakt, deze heb ik ook gemaakt met een stans. De tekst voor jou heb ik gestempeld. 

De doosjes heb ik met een touwtje en een strikje dicht geknoopt zodat je ze een voor een open kunt maken. Dan wordt het nog meer een cadeautje en kom je bij het open maken steeds weer nieuwe verrassingen tegen.

In het doosje heb ik in het midden een zakje vol hartjes gedaan. Want zoals ik al schreef het is een doosje vol liefde.

 Ik heb er een stempelafdrukje bij gemaakt van deze schattige pinquin, die is van het merk Wild Rose, wat helaas niet meer te koop is. Ik heb het afdrukje ingekleurd met Faber Castell potloden. 

Door de verschillende doosjes met een splitpen onderaan aan elkaar vast te maken kun je het doosje op deze manier decoreren. Ik vind het zelf er superleuk uit zien. Ik hoop dat ik er binnenkort iemand heel blij mee kan maken. 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden? Het is in ieder geval een hele leuk mal waarmee je iemand anders kunt verrassen en ik weet zeker dat diegene er alleen maar heel blij van kan worden. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot een volgende keer.

Groetjes,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten