Pagina's

vrijdag 29 januari 2021

Een Bloemetje

 Op oudejaarsdag ben ik nog heerlijk mijn hobbykamer ingedoken en een bloemenkaartje gemaakt met de januari collectie van Marianne Design.


Met shape art Lola maakte ik deze kaart. 

Shape art Lola 470.713.183

De mal heb ik 2x overgetekend op blauw cardstock, 1 x gewoon en 1 x in spiegelbeeld. In de spiegelbeeld is een vouwlijn op ca. 4,5 cm vanaf de (rechte) bovenkant. De bovenste 2 delen van voor- en achterkant zijn tegen elkaar geplakt zodat er een dubbele kaart ontstaat. Bij de achterkant is een klein stukje van de onderkant gesneden waardoor hij recht blijft staan en niet meer wiebelt.
Daarna is de mal overgetekend op designpapier Denim & Girls.  De nieuwe XL mal van Anja van Laar is gestanst uit wit fluweelpapier, 2 groottes uit Denim & Girls en uit Denim & Friends van Maja Design. De randen van het blauwe cardstock en designpapier zijn lichtjes aangezet met witte gesso.

 

Uit wit fluweelpapier is de cirkel XS van Anja van Laar gestanst en hierop zit de afbeelding.
De bloementakjes zijn uit groen cardstock en wit fluweelpapier gestanst, de witte bloemetjes zijn bewerkt met distress inkt chipped sapphire en een witte posca pen. De kaart is afgewerkt met een strik van tule en organza en op een banner is de tekst gestempeld die vastgestrikt is met waxkoord.

2 opmerkingen:

 1. I want to appreciate Dr Believe for the restoration of my marriage with his spell casting after 5years of separation with my husband, with the help of the great spell caster Dr Believe ,my husband return home and now we are happily together for good,once again thanks Dr Believe , He also cure all kinds of sickness and such as;
  1 love spell
  2 Good job spell
  3 fruit of the womb
  4 Hiv/ Aids
  5 Business spell
  6 win EX back
  7 promotion spell
  8 lotter spell and court cases....
  Here is the email address of Dr Believe via: believelovespelltemple@gmail.com You can also check on Dr Believe page on https://www.facebook.com/DrBelievetemple-106611931721348

  Lord bless you forever Papa
  Thanks A lots...

  BeantwoordenVerwijderen