Pagina's

dinsdag 12 maart 2019

Hoera

Hoi, hoi,

Mijn dochter had een verjaardagsfeestje van een vriendinnetje.  Wij vinden het dan altijd leuk om er een origineel cadeautje van te maken. 


Met de Dutch Doobadoo Card Art Deurhanger 470.713.699 maakten we dit cadeautje.


Met deze mal kun je een cadeau enveloppe maken, waarin we het geld gestopt hebben. De mal hebben we overgetrokken op wit cardstock. Hierna hebben we het voorzien van designpapier.


Hierop hebben we een wit hartje geplakt die we maakten met een stans.Ook hierop hebben we designpapier verwerkt.In het midden hebben we dit schattige leeuwtje geplakt.


De ballonnetjes zijn gemaakt met de nieuwe ballonnenmal. Ik ben gek op ballonnetjes dus ik denk dat ik deze nog heel vaak zal gaan gebruiken.


Boven het leeuwtje heb ik nog een vlaggenlijn gemaakt met daarop de tekst "Hoera".


Hierna hebben we nog een klein labeltje aan de flessenhanger geknoopt met daarop de gestempelde tekst "Een hele fijne dag!"


Als laatste laat ik jullie de achterkant nog even zien. Hierop heb ik nog een tekst stempel gebruikt. 
De flessenhanger hebben we gehangen aan een fles kinder champagne. Deze fles hebben we samen met een party popper verpakt. Het feestje was erg geslaagd en de party popper werd direct gebruikt. 
Of de ouders hier nu zo blij mee waren dat weet ik niet maar onze verrassing was geslaagd. 


Ik ben nu bezig met een andere versie want we hebben deze week maar liefst twee verjaardagen. Deze wordt weer heel anders maar die laat ik jullie binnenkort zien. Ik wens jullie een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes Mirande

4 opmerkingen: