Pagina's

dinsdag 26 maart 2019

10 Vingertjes, 10 Teentjes

allo,

Ik heb met de Dutch Doobadoo Cart Art mal 470 713 700 dit geboortekaartje gemaakt. Ik heb de basiskaart gemaakt van wit cardstock.Het designpapier is door alle kleurtjes al heel vrolijk. Daar hoef je verder niet zo heel veel meer bij te gebruiken omdat het anders wel erg druk wordt.


Ik heb in het midden een pocket gemaakt waarin ik een label gestopt heb. Het labeltje heb ik voorzien van zwarte lijntjes, die heb ik gemaakt met een zwarte fine-liner. De tekst 10 vingertjes, 10 teentjes heb ik gemaakt met een stempeltje. Door het gaatje heb ik nog enkele lintjes gehaald die passen bij het designpapier.


Op de pocket heb ik weer een stukje designpapier geplakt met een ander motiefje. Hierop heb ik een babywiegje gemaakt waarin dit schattige beertje zit.  Op het zijflapje aan de binnenkant heb ik 2 babyvoetjes gemaakt.


De voetjes komen ook weer terug op de voorkant van het zijflapje. Ik heb de tekst "Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter" gestempeld.

   

Ik hoop dat ik jullie weer op wat ideetjes heb kunnen brengen.  Ik wens jullie een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Groetjes Mirande

3 opmerkingen: