Pagina's

dinsdag 19 maart 2019

Birthday

Hallo allemaal,

We gaan zo langzamerhand richting de lente. De temperatuur gaat deze week ook nog eens omhoog. Dus laat de lente maar komen! Heerlijk! Ik had een verjaardagskaart nodig, dus heb er gelijk maar een vrolijk lentekaartje van gemaakt. 


Voor de basis heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Shape Art Label gebruikt. Echt weer een heerlijk basismodel dat voor iedere gelegenheid te gebruiken is. De grootste maat heb ik overgenomen uit wit cardstock, daarna een maatje kleiner uit kraft en nog een maatje kleiner uit designpapier Let's Party.

Shape Art Label
470.713.173
470.713.173 Shape Art Label

  Onderaan zie je nog een stukje van de Pearl Ribbon stans. Hierop heb ik nog een paar pareltjes gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen Wit.


Bovenaan de kaart heb ik ook nog een paar parels gemaakt met de Dutch Pearl Pen Wit.

Dutch Pearl Pen Wit
870.003.010
870.003.010 Dutch Doobadoo Pearl Pen wit


En bij een lentekaartje hoort toch echt deze tulpenstempel. Ik heb hem ingekleurd met Faber Castell Polychromos. De kaart heb ik verder opgepimpt met diverse Noor! Design mallen en de Vlinder Ponsen set van Vaessen.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

4 opmerkingen: