Pagina's

maandag 27 juli 2015

Little Baby

Hoi allemaal,

Vandaag het melkpakje voor een jongetje voor jullie, dus heerlijk blauw. Het Dutch Doobadoo Box Art Melkpak teken je over op jouw kleur cardstock, het is een heel makkelijk doosje om in elkaar te zetten. Ik heb de vouw lijnen wat meer aan gezet met een scorepal, maakt het vouwen makkelijker.


Ik heb eerst het pakje bekleed met design papier, de randjes wat beinkt met walnut bruin distress ink. Dit vormt dan een mooi geheel samen.


Ik heb 2 blauwe stansen gebruikt van Noor de ronde en een sier ovaal en daarover wat sisal. Vond dat wel er grappig uitzien omdat het kindje op het plaatje Romantic pictures in een ooienvaarsnest zit


De bovenkant heb ik een knijper versiert met een blauwe veer een tak met kralen ,bloem en een strikje. Deze knijper kan je er dus afhalen om zo een klein cadeautje erin te doen en zo sluit je het pakje weer af.


De tekst uit Dutch Doobadoo paper Art Baby bewerkt met wat gloss, het knoopje uit de Dutch Doobadoo greyboard Art Knopen vel eerst beinkt met wat bruin inkt en ook met een gloss laag bewerkt.


Ook het speentje uit vel Dutch Doobadoo Cardboard Art Fopspeen op de zelfde manier bewerkt als de knoop , eerst beinkt daarna een gloss laag erover.


 Zo heb je toch een lief kraamcadeautje voor de kleine .
Groetjes 
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten