Pagina's

zondag 12 juli 2015

Baby Boy


Hallo allemaal,
Wat is er nou leuker als baby kadootjes maken, niks toch? Dutch doobadoo brengt deze maand mdf puzzel stukken die daar super leuk voor zijn. Ik heb er een hangertje van gemaakt voor de baby kamer.


In de winkel hebben we een geweldige collectie met stofjes en met behulp van de plaklaag die je kunt kopen van Lennie flennerie plak je dit heel eenvoudig op je mdf. Deze plaklaagheeft als mooie eigenschap dat het gelijk zorgt dat de stof niet rafelt.


Ik heb papier en stof doorelkaar gebruikt. en van het Joy  ribbelkarton heb ik met de Shape rt mal van Dutch doobadoo een ster gemaakt. Mijn afdrukje is weer gekleurd met aquarelle van sennelier. Het papier heb ik gewoon met mijn geliefde Dutch doobadoo alleslijm geplakt.zo fijn want het bubbelt nooit!!

Tot snel weer!

460.440.002 MDF Art Puzzle

Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


3 opmerkingen:

  1. WOW wat is dit een mooie baby creatie en de kleur blauw geweldig zo zie je maar dat zelfs donkerblauw past voor een babycreatie.
    Helemaal top.

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat je heb je weer super leuk gedaan

    BeantwoordenVerwijderen