Pagina's

donderdag 9 juli 2015

Holidays

Hoi Allemaal,

Ik heb deze keer een holiday vakantie koffertje gemaakt met winterse papiertjes. Het koffertje heb ik uitgesneden uit kraft papier  en de riemen eromheen met de hand uitgesneden en met de buckles vast gezet.


Aan de zijkant heb ik de ster border een gedeeltje geplakt! De slee heb ik uit wit papier gestanst en heb met structuur pasta wat sneeuw eronder gemaakt.

470.713.011 Dutch Doobadoo Card Art Koffer

De ronde sending messages gestempeld en uitgeknipt en daar het Holiday woord een beetje half over heen geplakt.


Hier heb ik de handschoenen met een wit flossdraadje vast gezet. Ook weer een sending message gestempeld en uitgeknipt. De handschoentjes hebben een bont randje gekregen door funflock.


 Aan de ene zijkant natuurlijk ook gestempeld.


 op de achterkant een achter grond message gestempeld met een andere eroverheen met iets donkerder inkt. De postage weer uitgeknipt.


Aan deze zijkant heb ik received zo gestempeld en de andere 2 weer uitgeknipt en de bovenste met foam opgeplakt om diepte te maken.


Boven op de koffer heb ik een klein bloemtafereeltje gemaakt met zelf gemaakte oprol bloemen en denneappels. Een paar sneeuwballen er bij en ook weer een uitgeknipte sending message ertsuuen geplakt.


Om het hengsel van de koffer heb ik een witte label gestrikt met touw en daar in ( nieuwe) winter tekst op gestempeld.

Tot de volgende keer,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten