Pagina's

woensdag 8 juli 2015

Handmade with Love

Hallo allemaal,

Tegelijk met de lente en zomer is ook de ijsperiode weer aangebroken. Mjammmmiieee. Je mag me er 's nachts voor wakker maken hoor. En dan het liefst een heerlijk softijsje. Maar ja, elke dag een ijsje, is ook weer niet zo goed voor de lijn.

En laten ze nu bij Dutch Doobadoo daar een oplossing voor hebben bedacht. Een Card Art Ice Cream zonder calorietjes. Met deze card art heb ik een easelkaart gemaakt.


Voor de basis heb ik de Shape Art Circle gebruikt. Neem een vel kraft papier en vouw deze dubbel. Daarbovenop leg je de shape art.


Maar zorg dat de bovenkant van de shape art iets boven de vouw van het papier uitkomt. Zo blijven de cirkels aan elkaar na het knippen. Je neemt de buitenste rand over en knipt het geheel uit. Zie onderstaande foto's.


Dan vouw je van de bovenste cirkel de rand een stukje terug. Daar plak je dan de losse cirkel op uit kraftpapier (grootste maat). Zie foto hieronder.


Op deze losse kraft cirkel plak je nog een cirkel uit wit cardstock.


  Een maatje kleiner en uit designpapier nog een maatje kleiner. Dit doe je 2 x (1 voor de onderkant en 1 voor de losse cirkel)


De ice cream heb ik overgenomen op kraft papier. Daarna nog de binnenste delen uit wit en rose cardstock en het bakje uit lichter kraft papier. Op het rose cardstock heb ik de nieuwe mask Grunge gelegd en ingesmeerd met Viva modelliercreme. 

470.713.112 Dutch Doobadoo Shape Art IceCream

De randjes heb ik bruin gemaakt met bruine distress inkt en daarna ruw gemaakt met de distresser. Dit heb ik ook gedaan met de randen van de cirkel. De Magnolia heb ik ingekleurd met Sennelier en op een Noor! Design mal geplakt. De mal heb ik iets achter het ijsje geplakt, 


En natuurlijk mogen ook deze keer weer de paper art vlinders niet ontbreken. Ik ben echt een fan van deze vlinders.

   474.007.001 Label Art A4 Woord labels

En hoe leuk zijn toch de Label Arts. Diverse labels met zulke leuke teksten op een vel. Uitdrukken en opplakken maar. En om het helemaal af te maken een Paper Art hartje erbij.


De kaar heb ik daarna verder versierd met een Noor! randmal en een kantje erop geplakt. En daar bovenop de bloemen. Ook op de cirkel heb ik een bloementoef geplakt. En bij een zomers kaartje zijn natuurlijk een ijsjesmal en slippers helemaal leuk.

472.948.007 Laser Paper Art A5 wit Butterflies      472.948.001 Laser Paper Art A5 wit Hearts

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En heb je vragen? Stel ze gerust. Ik ga snel weer verder de aan de freubel met de Dutch Doobadoo artikelen.Want er zijn weer zulke leuke spulletjes uitgekomen :) 

Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking:

  1. Mmmmm, het water loopt me in de mond.
    Je hebt er echt een onwijs leuk kaartje van gemaakt.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen