Pagina's

zaterdag 11 juli 2015

It's a girl

Hoi allemaal,

Voor de maand juni is het thema bij Dutch Doobadoo Baby. En  als DT lid mocht ik er al mee aan de slag. Ik ben begonnen met de fles. Hier maak je in een handomdraai een leuke kaart mee.


Je legt de mal op je cardstock en trekt hem om. Uitknippen en dubbelvouwen. Daarna de binnenmaat aan de buitenkant omgetrokken op gekleurd designpapier en de kleinste maat is de omgetrokken binnenmaat maar dan aan de binnenkant.


Het afdrukje is PRECIOUS the GIRAFFE sitting digi stamp drawing AlisaRamirez. Ik heb haar ingekleurd met panpastel. 

470.713.582 Dutch Doobadoo Card Art Zuigfles

Daarna uitgeknipt en met foam geplakt op een ovaal frame van Spelbinder met daaronder het scalloped frame van SP. Onder het afdrukje zit een kantje en een halve doily.


Achter het afdrukje heb ik een kleine tag gedaan. Deze komt ook uit een paper art vel. Hier heb ik een grote en kleine strik opgedaan. De tekst is er eentje van Noor. Hier heb ik de randjes bewerkt met panpastel.


De tekst op de dop en het waslijntje komen uit het nieuwe Paper Art vel. De kleertjes aan de waslijn heb ik ingekleurd met panpastel. Een paar plakparels erop voor een extra accent.


De binnenkant heb ik op dezelfde manier gemaakt als de voorkant. Alleen heb ik nu een tekst in het frame gestempeld. Het is een tekst van Bildmalarna.

472.948.031 Dutch Doobadoo paper Art Baby   472.948.028 Laser Paper Art A5 Labels

tot de volgende keer,
groetjes


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

   

1 opmerking: