Pagina's

zondag 19 juli 2015

Kerstkusjes

 Hoi allemaal.

Tja nou word het mooier weer en wat ga ik doen juist kerstkaarten maken. Blijft toch wel heel leuk om te doen doen hoor. Ik heb hiervoor deze kaart het ovaal Dutch Doobadoo Shape Art Ovaal gebruikt. De onderste laag is wit stevig cardstock .

Verder meerdere ovalen gemaakt in verschillende maten, deze uitgeknipt uit het geweldige papier van Tilda , ook die vleugels zitten in dat blok. De randen van de ovalen heb ik met een distresser oud gemaakt en de randen beinkt met bruin.Daarna alles op elkaar vastgeplakt , de vleugels er tussen geschoven. Wat bloemen gestanst met een magnolia kerst bloem stans, en een swirl er achter deze is ook van magnolia.Het afdrukje is van La-La Land craft Paperdoll marci -angel,gekleurd met distress inktDat was het weer voor vandaag, tot de volgende keer,
Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten