Pagina's

maandag 27 oktober 2014

Tea Time

Met de nieuwe Shape Art mal - Label Mirror van Dutch Doobadoo heb ik onderstaande kaart gemaakt. Erg leuk al die verschillende maten labels, ik heb de grootste maat gebruikt voor deze creatie. De basis is gemaakt van Kraft Cardstock. De randen zijn opgeschuurd met de Paper Distresser en daarna wit gemaakt met Crackle Paint - White.


Het gebruikte designpapier komt uit een nieuw paperpad van CraftEmotions - High Tea Rose. Weer ontzettend mooie kleurtjes.


Rechts zie je de prachtige nieuwe vlinderrand 6002/0389, deze heb ik 2x uit Joy! Crafts fabric paper gestansd. Dit heb ik lichtjes opgeschuurd en van de 2de rand de vlinders losgeknipt en bovenop de rand geplakt. Zo lijkt het net alsof de vlinders wegfladderen.


Het plaatje van de etagere heb ik uit het designpapier geknipt en met 3D kit opgeplakt. Achter het plaatje zie je nog de Cardboard Hearts. Hiervan heb ik de bovenkant afgehaald en bewerkt met Crackle Paint.

Dutch Shape Art - Label Mirror

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.

Liefs Jenine xXx     

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

1 opmerking:


  1. Onwijs schitterende kaart ☺

    Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
    Liefssss Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen