Pagina's

vrijdag 24 oktober 2014

Card Art Sleigh

Hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie de Dutch Card Art Sleigh laten zien. Door deze om te trekken op cardstock en uit te knippen of snijden heb je direct een mooie vorm. Ik heb hem uit donkerblauw cardstock gesneden.


Daarna heb ik de bovenkant heb ik hem geƫmbossed door een achtergrond het stempelen met Versamark, witte embossingpoeder erop en dan verhitten met de heattool. Met dit schitterende resultaat. DP was dus niet meer nodig.


Het afdrukje is van Magnolia en ingekleurd met Sennelier. Daarna gestanst en gemat op donkerblauw cardstock en met foam op de slee geplakt met foam. Eronder heb ik nog wel een stukje wondgaas geplakt en de ijskristalcirkel eronder. Een strik erop met een stukje parelkoord en drie belletjes.


Langs de onderkant heb ik een stuk bolletjes lint geplakt. De banner gemaakt van een strookje wit cardstock en vouwen en bestempeld. De randjes bewerkt met distressinkt. Op de onderkant van de slee heb ik sneeuw gedaan, uit een potje dat je erzo oplegt en laat drogen.


Natuurlijk mogen er geen bloemen ontbreken. De witte bolletjes heb ik uit een tuincentrum. Een stukje eraf geknipt en opgeplakt. Onder de bolletjes zit een strook opengeweven lint. Nog een klein postcardje erbij voor de finishing touch.

Dit is de mal die ik gebruikt heb:


Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en dank je wel voor het langskomen en evt. je reactie. Altijd leuk om die te lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten