Pagina's

dinsdag 21 oktober 2014

Enjoy Life

Hallo lieve bloglezers,

met deze Shape mal van Dutch Doobadoo heb je snel een leuke kaart gemaakt in een bepaald thema. Ik heb het thema life verbonden aan deze kaart. Hij is voor een verjaardag en ik heb de klok gekozen om uit te drukken dat je volop van het leven moet genieten, omdat het voorbij kan zijn voor je er erg in hebt. 

Als eerste trek je de contouren van de klok na op kraftkarton en knipt of snijd hem uit. Bewerk daarna alle randen met distress inkt. Op de mal staan ook tekenlijnen voor het designpapier, teken dit na  op een vel papier uit de set Purple Holiday van Craft Emotions. Echt mijn kleurtje, wat is lila/paars toch mooi. Laat de mal liggen en zet met een zwarte viltstift de stippen, teken de wijzers en buitenrand.

Dutch Card Art - Clock

Bewerk de randen ook  met distress. Plaats in het midden een brad als schroef voor de wijzers. Lijm engeltjes of andere decoraties op de voorkant, een toefje bloemen kan ook. Zoek tekst passend bij jouw thema.


Teken voor de binnenkant een extra cirkel uit kraft en uit designpapier. Distress ze en lijm ze op elkaar, lijm een loomelastiekje mee om je binnenkaart op te hangen aan de mal. Schrijf op de achterkant jouw persoonlijke wens. Plak er een plaatje en een wens op. Hier staat: "Enjoy life now. This is not a rehearsal". Sluit de klok met een lint  dat je strikt.


Deze danseres lijkt toch precies op Noor, wat een scheetje toch.1 opmerking: