Pagina's

donderdag 30 oktober 2014

Op een grote Paddestoel

Hoi Allemaal,

Wat vind ik deze Shape Art Paddestoel toch gaaf. Toen ik hem kreeg met de Designteam dag wilde ik hem meteen gaan gebruiken. Dus na een leuk demo weekend ben ik meteen aan de slag gegaan.

Natuurlijk wilde ik er een easelkaart van maken dus dat heb ik dan gedaan. Ik ga jullie stap voor stap laten zien hoe ik dat gedaan heb.

Ik vouw het cardstock dubbel en laat de mal over de vouw heen steken zoals je onderaan kan zien. Nu teken ik de mal op mijn cardstock en knip deze vervolgens uit. 


Je krijgt dan deze dubbele kaart. Ik heb meteen de binnenkant een randje kleiner nagtekend en geknipt dan is de paddestoel meteen gemat.


Ik vouw nu een smalle rand naar binnen, hierop komt de losse paddestoel die ik getekend en geknipt heb. Dan is de easelvorm klaar.


Met de Noor! Design Postage stans heb ik rondjes gemaakt en ook een paar halve, dat vond ik wel leuk staan.


Hier het model nog even van wat verschillende kanten zo dat je het goed kan zien.


Je kan de kaart dubbel vouwen dus versturen gaat in een A5 envelop of brievenbus doosje.


 Nu het decoreren dit heb ik met de Autumn serie van Noor! Design gedaan. Je ziet de lieve paddestoelen rand en de groteren paddestoelen. Ook het hertje en wat vlinders mogen ontbreken.Ik hoop dat jullie hem leuk vinden, ik ben er helemaal weg van ieder geval haha. Natuurlijk neem ik de Paddestoel ook mee naar Gulpen want daar is aanstaande zaterdag 1 november weer een gezellige demodag van 10.00 uur t/m 16.00 uur.

3 opmerkingen:

 1. Deze paddenstoel is zo mooi gemaakt, bedankt voor je uitleg, we leren hier altijd weer van en misschien koop ik hem alsnog, alleen jammer dat de herfsttijd bijna voorbij is, ik had het mooier gevonden dan deze een maand eerder uitgekomen was net zo als de kleine paddenstoelen, groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuk idee om te maken. Ik kom hem zeker bewonderen zaterdag. Tot dan!
  Gr.Merian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fabulous shape, what a beautiful piece of work. Judy x

  BeantwoordenVerwijderen