Pagina's

woensdag 29 oktober 2014

Let it Snow

Hallo allemaal,

Wat leuk dat je ons blog bezoekt. Als ik op de thermometer kijk, lijkt het wel alsof het lente is. Wat een heerlijk weertje zeg. Maar het is toch echt herfst en voor je het weet is het kerst. En om de kerstkaarten te versturen. Verstuur jij je ze ook? Ik wel. En helaas ben ik nog lang niet klaar hahaha, maar we hebben nog even.... Ik ben aan de gang gegaan met de schitterende nieuwe shape-art mal sneeuwvlok 470.713.115.


De basis heb ik uit kraftpapier omgetrokken en uitgeknipt. Daarna een maatje kleiner uit blauw. Op het blauwe papier heb ik de sterren mask 470.715.014 gelegd en deze ingesmeerd met de nieuwe Dutch Doobadoo structuurpasta 870.000.000. Daarna de mask er voorzichtig afhalen en gelijk blauwe fran-tage erover gestrooid en verhit met de heattool. Houdt de heattool niet te dicht boven het papier, anders komt de pasta door de fran-tage. Ik heb zo punt voor punt voorzien van de sterren.


De randen heb ik wit gemaakt met gesso. De stempel is ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. Na het inkleuren nog wat witte frantage over de stempel gestrooid en verhit met de heattool.  Het afrdukje geplakt op een Noor! Design mal. Achter de Magnolia een nieuwe kerststempel van Noor! Design. Bovenaan heb ik eerst nog de ijskristallenrand geplakt.

Dutch Shape Art - Snowstar  Dutch Kraft Art - Wood fences

Kennen jullie de paper art ijskristallen 472.948.003? Ze zijn zo gedetailleerd. Dit is niet mogelijk met een gewone snijmal. Je knipt ze uit het vel en ze zijn glijk te gebruiken op de kaart. Uiteraard kun je ze ook kleuren in elke kleur die je wenst. Janet heeft hierover een duidelijk filmpje gemaakt. Ze heeft als voorbeeld de paper art bladeren 472.948.002 gebruikt. Maar natuurlijk geldt dit voor alle paper art artikelen. Deze blaadjes heb ik bij de bloementoef gebruikt.

                     

Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren. Heb je vragen? Stel ze gerust hoor. Dat kan hier, maar ook via facebook. 

Ik wens jullie nog een hele fijne dag.
Liefs,
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:1 opmerking: