Pagina's

zaterdag 25 oktober 2014

Shine

Voor vandaag heb ik een tag gemaakt met natuurlijk de leuke Dutch Doobadoo maskers. Ik ben er helemaal verslaafd aan. Ik koop eigenlijk nooit meer achtergrond papier maar maak altijd mijn eigen achtergrondjes en daarbij zijn de masks van Dutch Doobadoo onontbeerlijk. Ze eenvoudig in het gebruik en het effect is gelijk super. Je kunt de masks gebruiken met allerlei soorten media zoals sprayinkt, distress inkt, pan pastel, acrylverf, krijtjes, kleurpotlood of markers. De maskers zijn ook leuk om te gebruiken met de nieuwe Dutch Doobadoo structuurpasta.

hier een paar voorbeeldjes met de nieuwe structuurpasta en de masks van oktoberhier heb ik de nieuwe structuurpasta met de grungy mask gebruikt op inkt de pasta is wit en laat maar een heel klein beetje inkt door, zodat de pasta niet spierwit blijft


Bij dit voorbeeld heb ik een achtergrond van pan pastel gemaakt, na het gebruik van fixatief heb ik de nieuwe mask met blaadjes gebruikt in combinatie met de structuurpasta. Omdat de blaadjes niet zo naast elkaar liggen op het mask en de pasta ongeveer een half uurtje nodig heeft om te drogen aan de lucht, heb ik tussen door de blaadjes gedroogd met een heatgun. Het is wel belangrijk om de heatgun niet te dichtbij houden anders gaat de pasta bobbelen.

Zoals jullie zien zijn er veel van mogelijkheden met de nieuwe structuurpasta. Hou dit blog in de gaten want er komen nog veel leuke voorbeelden voorbij.


Ik kreeg de structuurpasta net binnen toen ik deze achtergrond af had....dus die komt de volgende keer aan de beurt. Maar ik heb hier wel de leuke flowersmask gebruikt. Met witte inkt, die een soort leuk bleekeffect geeft opde achtergrond. De gebruikte stempwles zijn van Dylusions.

veel creatief plezier en tot de volgende keer
groetjes
2 opmerkingen:

  1. Steeds leuker om mee bezig te zijn......werkt verslavend....je wil er steeds meer. Super mooie voorbeelden!

    BeantwoordenVerwijderen