Pagina's

woensdag 28 juli 2021

Zomaar een Kaartje

  


Hallo allemaal, 

Het is weer juli dus tijd voor een nieuwe challenge in onze Dutch Doobadoo Build up groep. Dit keer gaan we aan het werk met de koe en de boom.


Maak n.a.v. de onderstaande sketch een leuke creatie en plaats deze in de Dutch Doobadoo Build up groep. Doe jij ook gezellig mee?


Dit is mijn voorbeeld.


Ik heb de Dutch Doobadoo mal van de voetbal als achtergrond mal gebruikt, het labeltje bovenaan heb ik eraf geknipt. Het korte rechte stukje heb ik achter het gras weg gewerkt. Het gras heb ik gemaakt met een stans. De bloemetjes in het gras zijn gemaakt met een mal van Noor Design. 
Met de build up mal van de koe heb ik de koe gemaakt.


Met een zwarte gelpen heb ik wat accentlijnen aangebracht waardoor de koe nog iets meer tot leven komt. De boom is ook gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo.


In de boom hangt een heerlijke hangmat waarin je lekker kunt gaan liggen terwijl het zonnetje nog door het bladerdek heen schijnt. Ik zie mezelf wel liggen hoor in zo'n hangmatje. Deze is overigens gemaakt met een stans van Marianne Design.  Ik ben benieuwd naar jullie uitvoering voor deze challenge. In ieder geval veel knutselplezier bij het maken ervan.

Groetjes,

2 opmerkingen:

  1. Hoe ik mijn man terugkreeg... Ik ben zo opgewonden om mijn getuigenis te delen van een echte betoveraar die mijn man bij mij terugbracht. Mijn man en ik zijn nu ongeveer 6 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met twee kinderen, een jongen en een meisje. 3 maanden geleden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand anders ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij gaf nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat Dr. Obodubu Monday kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn problemen en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het en hij deed een spreuk voor mij. 48 uur later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor de fouten die hij deed en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie leeft weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. obodubu maandag Als je een probleem hebt, neem dan contact met hem op en ik garandeer je dat hij je zal helpen. Hij zal je niet teleurstellen. je kunt hem WhatsAppen +2349058774809 of hem e-mailen op: :babadoctorobodubuspiritualhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen