Pagina's

zondag 11 juli 2021

Poldertuin


Vandaag wil ik jullie een lay out laten zien die ik gemaakt heb. Een lay out met een foto van de Poldertuin in Anna Paulowna. Kleinschalig, maar zo ontzettend mooi. Het lijkt wel de Keukenhof in mini formaat en gelukkig niet erg druk.


De bollenvelden vind ik altijd geweldig om te bekijken. Vorig jaar is het er niet van gekomen om een tochtje bollenvelden te doen, dus wat was ik blij dat ik dit jaar wel heb kunnen genieten van de vele mooie bollenvelden. Aan het einde van zo'n rit door de polder kwamen we uit bij de Poldertuin. Deze tuin is het bezoek waard, hier staat het vol met o.a. allerlei tulpen. Genieten dus.


Voor het maken van deze lay out heb ik aquarelpapier gebruikt. Met distress oxide spray heb ik vlekken op de achtergrond gemaakt.


Om deze vlekken iets af te zwakken en van vorm te veranderen heb ik wat inkt met een stuk papier gedept.


Hier overheen heb ik ricepaper geplakt. Ook heb ik op de achtergrond allerlei stempelafdrukken gezet.


Met structuurpasta, een mask (geomatric square 470.715.113)  en distress inkt heb ik structuur en een patroon op de achtergrond aangebracht.


Omdat ik wat kleur miste op de achtergrond, heb ik ook nog met gele inkt stempelafdrukken gemaakt en gespetterd met aquarelverf.


De stickers en paper art van Dutch Doobadoo zijn erg leuk om op een lay out te gebruiken.

 

  Net boven de foto zie je nog een klein frame van deze paper art set uitsteken. Met diverse stansen heb ik de pagina verder afgemaakt. Uiteindelijk heb ik met zwarte inkt ook nog gespetterd om subtiel wat zwart op de achtergrond terug te laten komen.


De tocht naar de Poldertuin was erg mooi, de Poldertuin was genieten, de moeite waard om een bezoek aan te brengen en nu heb ik deze herinnering vastgelegd op een lay out. Ik ben tevreden.

Leuk dat je weer hier even kwam kijken. Fijne dag verder,
Groeten Hanny.

2 opmerkingen:

 1. DR EMU WHO HELP PEOPLE IN ANY TYPE OF LOTTERY NUMBERS

  It is a very hard situation when playing the lottery and never won, or keep winning low fund not up to 100 bucks, i have been a victim of such a tough life, the biggest fund i have ever won was 100 bucks, and i have been playing lottery for almost 12 years now, things suddenly change the moment i came across a secret online, a testimony of a spell caster called dr emu, who help people in any type of lottery numbers, i was not easily convinced, but i decided to give try, now i am a proud lottery winner with the help of dr emu, i won $1,000.0000.00 and i am making this known to every one out there who have been trying all day to win the lottery, believe me this is the only way to win the lottery.

  Contact him on email Emutemple@gmail.com
  What's app +2347012841542
  Https://emutemple.wordpress.com/
  Https://web.facebook.com/Emu-Temple-104891335203341

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe ik mijn man terugkreeg... Ik ben zo opgewonden om mijn getuigenis te delen van een echte betoveraar die mijn man bij mij terugbracht. Mijn man en ik zijn nu ongeveer 6 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met twee kinderen, een jongen en een meisje. 3 maanden geleden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand anders ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij gaf nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat Dr. Obodubu Monday kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn problemen en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het en hij deed een spreuk voor mij. 48 uur later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor de fouten die hij deed en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie leeft weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. obodubu maandag Als je een probleem hebt, neem dan contact met hem op en ik garandeer je dat hij je zal helpen. Hij zal je niet teleurstellen. je kunt hem WhatsAppen +2349058774809 of hem e-mailen op: :babadoctorobodubuspiritualhome@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen