Pagina's

zaterdag 3 juli 2021

Jammie

Het lijkt erop dat het binnenkort weer mogelijk is om uit eten te gaan. Hopelijk mogen we thuis weer wat meer mensen ontvangen die gezellig komen eten. Heel wat tijd heb ik doorgebracht in de keuken (lees: hobbykamer) om een grote pan soep te koken. Deze kaart is het eindresultaat geworden van de kooksessie.


De basis van de kaart is gemaakt met card art Treasure. 

Card art Treasure 470.713.718 

Deze is overgetekend op wit fluweelkarton en designpapier uit de blocs Springtime en Rainbow. 
De koksmuts is op wit fluweelkarton overgetekend en ook de binnendelen zijn hierop getekend.
In de pan tomatensoep zit wat peterselie, erbij hangt de grote soeplepel. De spatels zijn op. blauw designpapier en kraft getekend. Op de ronde snijplank is een tekst gestempeld en ook op de bovenrand van de kaart. De kaart is afgewerkt met verschillende groentes zoals prei, wortels, paprika's en tomaten. 
 

 

5 opmerkingen:

 1. Geweldig mooie en leuke kaart. Leuke mallen zijn dit toch van de groenten etc. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke kaart. Gaaf met die groente mallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi geworden. Groetjes, Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. DR EMU WHO HELP PEOPLE IN ANY TYPE OF LOTTERY NUMBERS

  It is a very hard situation when playing the lottery and never won, or keep winning low fund not up to 100 bucks, i have been a victim of such a tough life, the biggest fund i have ever won was 100 bucks, and i have been playing lottery for almost 12 years now, things suddenly change the moment i came across a secret online, a testimony of a spell caster called dr emu, who help people in any type of lottery numbers, i was not easily convinced, but i decided to give try, now i am a proud lottery winner with the help of dr emu, i won $1,000.0000.00 and i am making this known to every one out there who have been trying all day to win the lottery, believe me this is the only way to win the lottery.

  Contact him on email Emutemple@gmail.com
  What's app +2347012841542
  Https://emutemple.wordpress.com/
  Https://web.facebook.com/Emu-Temple-104891335203341

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe ik mijn man terugkreeg... Ik ben zo opgewonden om mijn getuigenis te delen van een echte betoveraar die mijn man bij mij terugbracht. Mijn man en ik zijn nu ongeveer 6 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met twee kinderen, een jongen en een meisje. 3 maanden geleden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand anders ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij gaf nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat Dr. Obodubu Monday kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn problemen en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het en hij deed een spreuk voor mij. 48 uur later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor de fouten die hij deed en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie leeft weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. obodubu maandag Als je een probleem hebt, neem dan contact met hem op en ik garandeer je dat hij je zal helpen. Hij zal je niet teleurstellen. je kunt hem WhatsAppen +2349058774809 of hem e-mailen op: :babadoctorobodubuspiritualhome@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen