Pagina's

donderdag 15 juli 2021

Jammie

 Mies en Mees Muis kwamen erachter dat ze een taartje moesten maken voor een verjaardag. Ze zijn dus snel de keuken ingedoken en hebben een vrolijk verjaardagskaartje "gebakken". 


De basis van de kaart heb ik gemaakt met shape art Iris. 


Shape art Iris 470.713.207

Deze heb ik overgetekend op wit fluweelkarton en daarna in 2 maten op het designpapier uit crafty kit XL Time to Party. De randen hiervan zijn opgeruwd met een paper distresser.

Crafty kit XL Time to Party 473.005.005 

De bakmuizen zijn gezellig aan de slag gegaan om een heerlijke cupcake te bakken. Ze staan er vol trots naar te kijken in hun gestreepte schortjes en koksmuts op hun kopje. De slagroomspuit en garde hebben ze nog in hun pootjes.De cupcake hebben ze mooi opgespoten met een glazuurlaagje, slagroom en afgewerkt met sprinkles en kaarsjes voor de jarige. Op de ronde snijplank is een tekst gestempeld en ook nog op een banner die vastgestrikt is met waxkoord.Om de kaart te laten staan, heb ik tegen de achterkant een kaartenstandaard geplakt.

2 opmerkingen:

  1. Hoe ik mijn man terugkreeg... Ik ben zo opgewonden om mijn getuigenis te delen van een echte betoveraar die mijn man bij mij terugbracht. Mijn man en ik zijn nu ongeveer 6 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met twee kinderen, een jongen en een meisje. 3 maanden geleden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand anders ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij gaf nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat Dr. Obodubu Monday kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn problemen en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het en hij deed een spreuk voor mij. 48 uur later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor de fouten die hij deed en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie leeft weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. obodubu maandag Als je een probleem hebt, neem dan contact met hem op en ik garandeer je dat hij je zal helpen. Hij zal je niet teleurstellen. je kunt hem WhatsAppen +2349058774809 of hem e-mailen op: :babadoctorobodubuspiritualhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen