Pagina's

zondag 21 april 2019

Veel Geluk

De bodem van mijn voorraad huwelijkskaarten raakt in zicht. Hoog tijd om aan te vullen dus ik ging aan de slag om een sta-kaart te maken met een label.


Voor deze kaart heb ik shape art Another label gebruikt. Ik vond het wel leuk om er een sta-kaart van te maken.

Shape art Another label 470.713.168

De mal heb ik eerst overgetekend op donkerroze en wit cardstock en designpapier uit bloc Crafty Patterns en daarna alles uitgeknipt.  Op ca. 8 cm aan de onderkant (vanaf het midden gerekend) heb ik de basiskaart gerild en het witte cardstock en designpapier hierop aangepast. Op het staande gedeelte zit een mooie afbeelding van Mattie tussen de stans van Petra's triangle verhoogd opgeplakt. Erom heen versierd met rietpluimen, blad van de waterlelie, jonge zwaantjes en een libelle. De waterdruppels op de rietpluimen en waterlelieblad heb ik gemaakt met de transparante parelpen van Viva Decor. Ik heb de rechte banner gebruikt. In het midden van de banner is de tekst gestempeld en daarna gerild en in vorm gevouwen.


Op het liggende gedeelte zit de mooie waterlelie van Petra van Dam met de bloemenswirl van Anja van Laar. Aan de achterkant heb ik een staander geplakt.

Groetjes,
Tineke

2 opmerkingen: