Pagina's

zondag 7 april 2019

Good Luck

Hallo allemaal,

Een tijdje geleden kreeg ik de opdracht om een geboortekaartje te maken met dit groene papier en een vosje.  Omdat we toen niet wisten of het een meisje of een jongen werd heb ik twee versies gemaakt.  Jullie raden het al, het werd een meisje. 


De jongensversie lag nog steeds op mijn knutseltafel om afgemaakt te worden. En dat is nu eindelijk gelukt.


Met de Dutch Doobadoo mal Card Art Zuigfles 470 713 582 maakte ik dit geboortekaartje. Ik heb de mal overgetrokken op wit cardstock en uitgeknipt. Daarna heb ik het designpapier gebruikt,  dit papier heb heb ik weer gemat op grijs cardstock.

 

 Hierna heb ik het vosje gemaakt met een stansmal. Het witte kadertje en de ballonnetjes heb ik ook gemaakt met een stansmal. Hierna heb ik nog wat tekststempeltjes op het kaartje verwerkt. 


Het vosje heb ik op een apart kaartje geplakt.  Hierachter heb ik een labeltje verstopt waarop je nog 
een persoonlijke tekst kan schrijven.  De slingertjes aan het lijntje heb ik zelf geknipt van groen bijpassen cardstock. 


Het kaartje kan nu in mijn voorraad bak.  Nu maar snel verder met het afmaken van mijn ufo's  (unfinished objects) en dat zijn er nog heel veel! Ik weet niet hoe het komt maar ik kan beter werken
wanneer ik aan meerdere projecten tegelijk werk.  Maar het gebeurt dan wel regelmatig dat er dingen blijven liggen.  Dus nu weer snel verder.

Tot de volgende keer.

Groetjes Mirande3 opmerkingen: