Pagina's

dinsdag 2 april 2019

Proost, Op jouw Verjaardag!


Hoi allemaal,

Vandaag laat ik jullie deze verjaardagskaart zien die je om een fles heen kunt hangen. Hiervoor heb ik de mal van Dutch Doobadoo gebruikt.

Dutch Card Art Deurhanger A4 470 713 699


Ik heb de basismal overgetrokken op kraft en deze daarna uitgeknipt.  Hierna heb ik er designpapier op geplakt.  Alle randen van het design papier heb ik bewerkt met distress inkt.


 Vervolgens heb ik een hartje uitgestanst uit kraft. Hierop heb ik weer een hartje geplakt die ik gemaakt heb van creme cardstock. Dit hartje heb ik bewerkt met een stempel van bubbeltjes.  Op het hartje heb ik deze schattige pakezel gemaakt.   Het ezeltje kan wiebelen omdat ik er een wobble achter heb geplakt. Op facebook zal ik bij mijn post ook een filmpje hiervan plaatsen.


Vervolgens heb ik nog een verjaardagsslinger gemaakt met daarop het woord proost.  De vlaggetjes heb ik gemaakt met twee verschillende stansen. De letters heb ik gemaakt met een alfabet stans. Als laatste heb ik er nog twee tekst stempels bij geplakt en toen was mijn flessenhanger af.


Aan de achterkant is het een enveloppe waar je geld of een kaartje in kunt stoppen. Ik heb hier nog een tekststempel op gemaakt met de tekst "Gefeliciteerd". Ik ga deze flessenhanger cadeau geven aan een jarige die 7 jaar wordt.  De hanger heb ik aan een fles kinderchampagne gehangen en in de enveloppe heb ik wat geld gestopt. Daarnaast geef ik haar nog een partypopper cadeau. Ik denk dat haar feestje dan niet meer stuk kan.


Ik denk dat er nog vele flessenhangers zullen volgen.  Wat is dit een onwijs leuke mal waar je hele leuke cadeautjes mee kunt maken! Nou snel maar weer snel terug naar mijn knutselplekje en tot een volgende keer.

Groetjes Mirande

4 opmerkingen:

 1. Wat supergaaf gemaakt Miranda!! Heel leuk idee!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super Miranda. Wat een leuke kleuren en een cool resultaat

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee! De pakezel vind ik echt geweldig.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen