Pagina's

maandag 15 april 2019

Een Mooie Dag

Van Dutch Doobadoo is er onlangs een B-day mal uitgekomen.  Ik vind het altijd leuk om met een mal meerdere variaties te bedenken. Zo ook bij deze. Laatst heb ik 'em gemaakt als easelcard waar de letters rusten op het vierkante vlak. En nu heb ik er een ander soort easelcard van gemaakt. Op de demodagen is deze ook heel wat keertjes op de foto gezet als voorbeeld.


De letters rusten nu op de bodem en het vierkante vlak heb ik nogmaals getekend, op ca. 4 - 5 cm vanaf de bovenkant heb ik een lijn gerild en de bovenkanten op elkaar geplakt. Het vrolijke designpapier komt uit paper bloc Floral Delight. 


De ballonnen heb ik uit het designpapier gestanst, zo ook de banner. De "touwtjes" van de ballonnen zijn ook gestanst en worden bij elkaar gehouden met een strikje waar een pareltje op zit die ik maakte met een parelpen.


Op het achterste deel staat het varkentje met een vrolijke strik om. Voor de jarige kan er geld in het spaarvarken gedaan worden. Nu heb ik er even speelgeld van mijn kleindochter ingeschoven. Het varken staat tussen het gras waarin bloemetjes bloeien.

Card art B-day 470.713.698

Groetjes,
Tineke

2 opmerkingen:

  1. Prachtig om te zien hoe jij steeds weer speelt met de verschillende mallen!
    Schitterende kaart is het geworden!
    Groetjes Gerlinde

    BeantwoordenVerwijderen