Pagina's

vrijdag 5 april 2019

Home

Hallo allemaal,

Vind je het ook zo leuk om tafereeltjes te maken op je kaart? Ik wel hoor. En de nieuwe Dutch Doobadoo Fold Card Art Small Houses is echt zo leuk om hiervoor te gebruiken. 


Ik ben begonnen door de basis over te nemen uit wit cardstock. De 2 verticale lijnen snijd je en de overige horizontale lijnen ga je rillen. 

Dutch Fold Card Art Small Houses
470.713.701
470.713.701 Fold Card Art Small houses

Daarna heb ik de binnenmaten overgenomen uit designpapier. En hoe tof past hier het Noor! Design Scr@p Paper Design Stenen bij. Het lijkt net echt zo.


Als je de lijnen gesneden, gerild en gevouwen hebt, komt het er uiteindelijk zo uit te zien. Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is met deze foto.  De kaart heb ik verder opgepimpt met diverse Noor! Design mallen.


Onderaan het muurtje heb ik een bloemenrand geplakt. In het midden van de bloemetjes heb ik een parel gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen wit.

Dutch Pearl Pen Wit
870.003.010
870.003.010 Dutch Doobadoo Pearl Pen wit


Dan nog even een foto van de hele kaart.  Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.  Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

2 opmerkingen: