Pagina's

maandag 3 december 2018

Zie de maan schijnt door de Bomen

Hallo allemaal,

We hebben in onze Dutch Doobadoo Facebook groep de "Uitgelicht" weer eens tevoorschijn gehaald. Deze duurt een week en in die week laten we met het Dutch Doobadoo team voorbeelden of sneaks zien met een bepaald artikel. In week 46 hadden we de Dutch Paper Art Sinterklaas in de spotlight.


Ik ben ermee aan de slag gegaan en dit kaartje ermee gemaakt.


Voor de basis heb ik de Dutch Card Art Ticket 2 gebruikt. Die heb ik overgenomen uit zwart cardstock. Daarna de binnenmaten uit aquarelpapier.

Dutch Card Art Ticket 2
470.713.684
470.713.684 Card Art Ticket 2

Op de stukken aquarelpapier heb ik de Mask Art Snow gelegd en ingesmeerd met de Dutch Doobadoo transparante structuurpasta.

Dutch Mask Art Snow
470.715.605
470.715.605 Dutch Doobadoo Mask Art Snow

Dit laat je goed drogen of anders verhitten met de heattool. Daarna heb ik het op kleur gebracht met de Harmony Water Reactive inkt Plum Pudding en Zwart. De transparante structuurpasta heeft de prachtige eigenschap dat het geen kleur overneemt.


Dutch Structuurpasta Transparant
870.000.001
870.000.001 Structuurpasta transparant 100ml

Doordat de ondergrond van het aquarelpapier wit is, blijven de sneeuwvlokjes die ik gemaakt heb met de mask ook wit. Echt een supertof effect. En de inkt is ook echt zo fijn. Het blendt heel goed en bevat veel pigment. Daarna heb ik de huisjes uit het paperart vel geknipt en opgeplakt. Ik gebruik hierbij de fijne Dutch Doobadoo lijmpen. Deze is echt heel fijn om te gebruiken voor kleine en fijne stukjes papier.


Op de voorzijde wilde ik de nieuwe mask Grid gebruiken. Wat is ie tof hè! Ook deze heb ik eerst ingesmeerd met de transparante structuurpasta en daarna op kleur gebracht met de paarse inkt.

Dutch Mask Art Grid
470.715.614
470.715.614 Mask Art Grid

Dit was dan mijn voorbeeld voor de Uitgelicht met de Mask Art Sinterklaas. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Natuurlijk ben ik heel benieuwd naar jouw creatie met deze Paper Art vel.

Bedankt voor je bezoekje aan ons blog en natuurlijk voor je altijd leuke reactie. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten