Pagina's

woensdag 12 december 2018

Kerst is de beste tijd om te Pieken

Hallo allemaal,

Zijn jullie ook al druk bezig met het maken van kerstkaarten? Ik heb er vandaag weer één voor jullie. Bij deze kaart heb ik een nieuwe mal gebruikt. En die heb ik gecombineerd met een al wat oudere mal. Want ook die blijven natuurlijk leuk om te gebruiken.


 Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Fold Card Art 2 gebruikt. Die heb ik uit wit cardstock overgenomen en daarna de binnenmaten uit designpapier Rustic Christmas van Noor! Design.

Dutch Fold Card Art 2
470.713.623
470.713.623 Fold Card Art 2

Binnenin de mal zie je nog een shape art. Die heb ik apart overgenomen uit wit cardstock en ook hiervan weer de binnenmaten uit designpapier. Onderaan zie je 2 rillijnen. De onderste is een bergvouw en die daarboven is een dalvouw. Verderop in dit bericht staat een foto die ik genomen heb vanaf de zijkant. Zo kun je zien hoe ik de mal gevouwen heb. Deze shape art plak je met alleen de onderkant op de onderste flap. De bovenkant heb ik onder de poinsettia gedrukt zodat die blijft zitten. Let er op dat je de bovenkant niet vastplakt, anders kun je hem namelijk niet meer platvouwen.

Dutch Card Art Huisjes
47.713.695

470.713.695 Dutch Card Art Houses

Op deze shape art heb ik één huisje uit de nieuwe Card Huisjes genomen. Ik heb voor het huisje het designpapier Beautifall gebruikt. Zo zie je dat je een Dutch Doobadoo mal op verschillende manieren kunt gebruiken. De raampjes heb ik aan 1 zijde dichtgelaten. Die heb ik gerild en zo krijg je de leuke luikjes voor de ramen. De kaart heb ik verder opgepimpt met diverse Noor! Designmallen en Bella Lulu knipvel Rustic Christmas.


Hier nog een foto genomen vanaf de zijkant. Zo kun je zien hoe deze mal gevouwen is.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

2 opmerkingen: