Pagina's

maandag 12 november 2018

Kerstmis

Hallo allemaal,

De Dutch Doobadoo collectie weer in de winkel. En hij is weer toppie! Ik ben aan de slag gegaan met de Box Art Popupbox. Wat een superleuk model is dit!


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock en daarna de binnenmaten uit designpapier. De randen heb ik ruw gemaakt met een distresser. Daarna begint het leukste werk, het oppimpen.

Dutch Box Art Popupbox
470.713.050

470.713.050 Box Art Popupbox

Bij deze mal zitten geen aparte strookjes om dingetjes tegen aan te plakken. Dit komt omdat de mal schuin naar voren loopt. Je snijdt gewoon 2 strookjes cardstock. Dan kijk je op welke plaats je die wilt hebben, en dan vouw je de uiteinden om, precies daar waar ze de buitenkant raken. Dan plak je de omgevouwen stukjes aan de buitenkant (aan de binnenkant van de buitenzijde).

Ik heb binnenin de 2 kerstbomen van Dutch Doobadoo geplakt. 

Dutch Card Art Tree (2x)
470.713.643
470.713.643 Dutch Doobadoo Card Art tree (2x)


En natuurlijk mogen de Gnomes niet ontbreken. Ik heb de Gnome rondom uitgeknipt en tegen de kerstboom geplakt. Daaronder heb ik op de omgevouwen gedeeltes nog de poinsettia geplakt.  Rechts zie je nog de tekst Kerstmis. Deze komt uit een greyboard art van Dutch Doobadoo.

Dutch Greyboard Art
492.002.004
492.002.004 Greyboard lichtjes twinkel Sunshine A6

Ik heb de tekst op Versamark gedrukt en Nuvo glinster erop gestrooid. Onderaan heb ik nog de Mon Ami Kerstman en een paar hertjes geplakt. 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.  Bedankt voor je bezoek aan ons blog en wens ik je nog een hele fijne dag!

Tot de volgende keer!

Liefs,

4 opmerkingen: