Pagina's

dinsdag 6 november 2018

Blaadjes dwarrelen in de Wind

Hallo allemaal,

Nu de zomer voorbij is, kunnen we nu lekker aan de slag met de herfstkaarten. Ik vind dit geen straf hoor, want ik hou van de herfst. De mooie kleuren in de natuur maar ook het weer vind ik vooral na zo'n zomer als dit jaar wel een verademing. 

Voor herfstkaarten hebben we toffe mallen van Dutch Doobadoo. En één daarvan is de Card Art Paddestoelen. Je begrijpt het al, je zult de komende tijd nog meer herfstkaarten van mij voorbij zien komen. Want met deze toffe mallen is een herfstkaart maken gewoon een feestje!


Voor de basis heb ik de Shape Art Another Label gebruikt. Die heb ik overgenomen uit kraft en wit cardstock. Daarna nog uit designpapier Falling Leaves van Noor! Designpapier.

Dutch Shape Art Another Label
470.713.168
470.713.168 Shape Art Another label A4


Daarna heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Card Art Paddestoelen erop geplakt. Ik vind ze echt te gek! Ik heb ze uit wit cardstock geknipt en daarna gemat met Florence Cardstock Raffia, Peanut, Hazelnut en designpapier Falling Leaves.

Dutch Card Art Paddestoelen
470.713.691
470.713.691 Card Art Mushrooms


Onderaan de paddestoelen heb ik de randmal met paddestoelen geplakt. Die heb ik uit wit, groen en rood cardstock gestanst en op elkaar geplakt. De kaart heb ik verder opgepimpt met diverse Noor! Design mallen uit de Autumn collectie. Het plaatje komt uit het Bella Lulu knipvel Beautifall.

 Dat was dan mijn kaart voor vandaag. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

2 opmerkingen:

 1. Toppie kaart geworden en erg leuke tekst!
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige Herfstkaart!
  Vind de Bella lulu plaatjes zo leuk.
  Heel leuk gedaan!
  Liefs Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen