Pagina's

woensdag 7 november 2018

It's a Girl

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik weer een geboortekaartje gemaakt.  Dit keer heb ik deze Dutch Doobadoo malgebruikt,  Dutch Card Art Text "Girl" A5m 470.713.649.


Ik heb de basiskaart omgetrokken op wit cardstock.  Daarna heb ik het designpapier van DenDennis gebruikt uit de  Little Woodland Aventures, Light Pink Design. Het is nu in het roze verkrijgbaar zo leuk voor meisjeskaartjes.  De letters heb ik daarna nog een keer gemat op grijze cardstock. 


Ik heb voor deze kaart de stans Daisy Deer gebruikt van DenDennis.  Het cadeautje en de ballonnetjes heb ik gemaakt met de stansen uit de Party Accessories.


 Aan het cadeautje heb ik een klein labeltje gehangen met daarop de tekst "It's a girl".  Dit labeltje heb ik met een scrappersflosje aan het cadeautje vastgemaakt. 


De bloem en de blaadjes heb ik gemaakt met stansen van Joy. De bolletjes van het blaadje heb ik voorzien van 3D Pearl paint. Wanneer het droog is lijken het net pareltjes.  De slingertjes heb ik gemaakt met een stans.  Deze heb ik in stukjes geknipt en daarna op de kaart verwerkt. 


Ik wens jullie nog een hele fijne dag, bedankt voor het langskomen en 
wie weet tot een volgende keer.

Groetjes Mirande

4 opmerkingen: